CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 8 dies (6795 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
11-07-2023-Guia d'acollida al Canadà | 01-07-2021-El Canadà frega els 50 ºC en el quart dia consecutiu de rècords de temperatura | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da? | 18-11-2020-Elisenda Paluzie parlarà sobre l?independentisme català en una xerrada virtual a Montreal | 02-10-2020-Grífols compra unes instal·lacions al Canadà i una xarxa d'onze centres de plasma als Estats Units | 21-07-2020-Grifols compra per 400 milions d'euros tres plantes a Mont-real i una xarxa de centres de plasma als EUA | 02-03-2020-El delegat Isidre Sala reinvindica la figura de l’artista Jordi Bonet des de Mont-real | 07-05-2019- | 13-10-2018-Venir a viure a Quebec | 30-09-2018-Família que vol venir a viure a Montreal |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12
Guia d'acollida al Canadà
2023-07-11 (1/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Des de la Delegació del Govern als Estats Units i al Canadà us donem la benvinguda al país. Per acompanyar-vos en la vostra arribada, hem publicat aquesta guia, que pretén facilitar-vos l’acomodament al país canadenc.

En aquesta guia, hi trobareu informació bàsica per preparar el vostre desplaçament al Canadà, així com qüestions importants per poder-hi viure, estudiar i treballar, com ara els tràmits administratius. També inclou altres aspectes rellevants del país que us poden ser de gran utilitat en el dia a dia.

Es tracta, no obstant això, d’un primer punt de referència i de contacte amb el Canadà, una eina de suport per preparar millor la vostra arribada i estada. És per això que us convidem, a més, a consultar sempre les fonts oficials canadenques per obtenir la informació tan actualitzada com sigui possible i que respongui més acuradament els dubtes que us puguin sorgir.

Aquesta guia s'ha elaborat amb el suport del Casal català de Vancouver i del Casal català de Quebec.

http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-da ctuacio/afers_exteriors/delegacions_gove rn/eua/benvinguda/canada/

Més info a exteriors.gencat.cat
El Canadà frega els 50 ºC en el quart dia consecutiu de rècords de temperatura
2021-07-01 (2/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Les autoritats locals calculen que la mortalitat s'ha gairebé doblat a causa de l'onada de calor

https://www.ara.cat/internacional/onada- calor-historica-canada-estats-units-canv i-climatic-portland-seattle_1_4035736.ht ml

Més info a www.ara.cat
Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da?
2021-02-25 (3/21) - Pujat per Laura Solana (Catalansalmon) - Comparteix

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web: www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!
Elisenda Paluzie parlarà sobre l?independentisme català en una xerrada virtual a Montreal
2020-11-18 (4/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Foto: La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie La presidenta de l?Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, participarà aquest divendres 20 de novembre en una conferència virtual que organitza la Mediateca en estudis catalans del Departament de Literatures i Llengües del Món de la Universitat de Montreal, en

https://exterior.cat/noticies/elisenda-p aluzie-parlara-sobre-el-paper-de-la-soci etat-civil-en-lindependentisme-catala-a- montreal/

Més info a exterior.cat
Grífols compra unes instal·lacions al Canadà i una xarxa d'onze centres de plasma als Estats Units
2020-10-02 (5/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Foto: ACN

Grífols ha tancat la compra d'unes instal·lacions productives al Canadà i una xarxa d'onze centres de plasma als Estats Units per 460 milions de dòlars a l'empresa Green Cross, del grup sud-coreà GC Pharma. En un comunicat, Grífols ha explicat que l'adquisició forma part de

https://exterior.cat/noticies/grifols-co mpra-unes-installacions-al-canada-i-una- xarxa-donze-centres-de-plasma-als-estats -units/

Més info a exterior.cat
Grifols compra per 400 milions d'euros tres plantes a Mont-real i una xarxa de centres de plasma als EUA
2020-07-21 (6/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

L'operació reforçarà la presència del grup farmacèutic català al Canadà

https://www.ara.cat/economia/Grifols-mil ions-plantes-Montreal-EUA_0_2493350777.h tml

Més info a www.ara.cat
El delegat Isidre Sala reinvindica la figura de l’artista Jordi Bonet des de Mont-real
2020-03-02 (7/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El delegat del Govern català a Estats Units i el Canadà, Isidre Sala, ha fet aquest cap de setmana el seu primer viatge oficial al Quebec. A Mont-real ha participat en una recepció conjunta entre el Casal Català del Quebec i la Médiathèque en études catalanes de la Université de Montréal.

En la recepció hi va assistir Èric Viladrich, responsable de la secció d’Estudis Catalans a la Universitat de Mont-real i el diputat del Bloc Québécois, Stéphane Bergeron, integrant de la Coalition québécoise de solidarité envers la Catalogne. A més de membres del Casal català del Quebec i dels Castellers de Montreal.

“Des de la delegació tenim el compromís d’estrènyer cada cop més lligams amb les comunitats catalanes establertes per l’Amèrica del Nord”, ha assegurat a Exterior.cat, Isidre Sala. El delegat va aprofitar la presència a Montreal per anunciar les actuacions previstes al Quebec i al Canadà durant aquest 2020.

Les entitats catalanes van mostrar-se partidaris de “treballar cada cop més estretament amb la delegació” per “crear sinèrgies” en ambdues direccions, ha subratllat Sala. Entre les qüestions que van posar sobre la taula els integrants del Casal Català de Mont-real van ser el suport que presta la Generalitat amb aquells catalans que volen retornar a casa o la problemàtica amb el vot exterior.

La visita oficial de Sala a Montreal va acabar amb una visita guiada a l’exposició ‘De Taüll au Grand Théâtre’ dedicada al pintor, ceramista, escultor i muralista del Quebec d’origen català, Jordi Bonet. L’artista és l’autor del mural del Gran Teatre del Quebec.

“A Montreal, Bonet és molt reconegut i a Catalunya encara ho hauria de ser més”, apunta Sala, qui afegeix que “és un veritable exemple del talent i la creativitat que des del nostre país s’ha exportat al món”. La darrera visita d’un delegat del Govern català al Quebec va ser el gener de 2016 quan la titularitat era a mans d’Andrew Davis.

Amb aquesta exposició, la secció d’Estudis Catalans de la Universitat de Mont-real homenatja Jordi Bonet l’any en què es commemora el 50è aniversari del mural del Quebec i el 40è de la mort de l’artista.

https://exterior.cat/noticies/el-delegat -isidre-sala-reinvindica-la-figura-de-la rtista-jordi-bonet-des-de-montreal/?fbcl id{=}IwAR1nxzg50owBWy53eLrWAaV_YuIuMjwRg tf-s5iK_ilJAYfwUIFU_iW-MsY
2019-05-07 (8/21) - Pujat per Montse Grau - Comparteix

Hola a tots/es, algú em pot informar de si hi ha trobades d'infants de parla catalana a Montréal ? els meus néts necessiten relacionar-se, jugar i fer activitats per practicar el català.
Espero la vostra resposta .
Montse Grau
Venir a viure a Quebec
2018-10-13 (9/21) - Pujat per MARC_ALARCON - Comparteix

Hola !

Som una famiília de Catalans del Maresme, 2 adults i 2 nens, que volem venir a començar una nova vida a Quebec.
Pel que tenim entès gairebé totes les possiblitats passen per trobar una oferta de feina des de Catalunya, hem de dominar força els idiomes, principalment el francés, i mai venir a buscar feina firectament sense el permís corresponent...
Si algú ens pot proporcionar informació/ajuda sobre quin passos fer, us estarem molt agraïts.
Família que vol venir a viure a Montreal
2018-09-30 (10/21) - Pujat per Amanda Ramia - Comparteix

Hola,

Som una família catalana, del Baix Llobregat. Som 4, 2 adults i dos nens de 6 i 8 anys. Estem intenant averiguar la millor opció de visat, per venir a viure a Montreal o rodalies. Amb el focus posat en escolaritzar els nens en una escola pública. Comentar que tenim una germana que ja viu des de fa molt de temps a Quebec.
Hem estat en contacte amb el casal català que ens ha redirigit a vosaltres.
Us agraïriem molt tota informació, experiències i consells que ens puguin ajudar per poder aconseguir el nostre objectiu.

Moltes gràcies i encantats de contactar amb vosaltres
Busco feina a l'estiu per practicar idiomes
2014-04-22 (11/21) - Pujat per David Panisello - Comparteix

Bona nit des de Barcelona,
Em dic David i estic buscant a veure com puc aconseguir feineta (per pagar el vol, l'estada i el menjar) a l'estiu a Canadà per practicar l'anglès i el francés. Des d'aquí em podríeu donar algún consell o referència si us plau?
Gràcies
(Fb: David Panini, Tw: @DavidPanini, dvd_davinchi@hotmail.com)
vot virtual
2013-10-16 (12/21) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Voldria practicar el meu Catala!
2013-08-17 (13/21) - Pujat per Henry - Comparteix

Em dic Henry i soc nou en aquest Forum, soc perua i estic aprenent Catala sol, m’agrada aquesta llengua pero malauradament e’s un poc dificil trobar gent per practicar-la. Visc en Montreal-Canada, crec que aquest fa tot me’s dificil pero, tot aquest que e’s dificil m’agrada.

Vaig crear un group de Facebook per practicar el Catala en Montreal, pero crec que no hi ha ningu catala en la meva ciutat o ningu que te’ Facebook…
M’agradaria saber si aqui puc trobar alguna persona per parlar o escriure en catala’ potser mitjancant Facebook o E-mail.

Gra’cies i fins aviat
esquí
2012-12-16 (14/21) - Pujat per irene sarle bausa - Comparteix

Hola catalans!
Jo i el meu xicot vivim en una casa al costat de les pistes d'esquí de Mont tremblant!
Si aquest hivern voleu venir a esquiar i busqueu allotjament contacteu amb nosaltres!
Sereu benvinguts.
Piset
2012-06-29 (15/21) - Pujat per vanessa - Comparteix

Hola,
algu em podria assessorar sobre alguna web per trobar pis moblat a Montreal, ja que en breu em traslladare amb la meva parella per qüestió de feina.
Gràcies.

assenav_pm@hotmail.com
Ajuda CATALANS/ES
2011-02-27 (16/21) - Pujat per catalux - Comparteix

Hola gent !

Veureu, fa mesos que estalvio per venir a Montréal, la meva principal idea era buscar feina etc...Però resulta que és francament complicat el tema visats i permisos. Així que se'm va ocorrer estudiar alguna cosa a Montréal però es veu que amb visat d'estudiant ni tan sols pots treballar...

La meva pregunta és la següent:

Com veieu que marxi amb visat de Turista i em busqui la vida? es pot fer ? es possible? podré trobar feina? coneixeu gent que ho hagi fet? Moltíssimes gràcies catalansssss !!!!

PD: Tinc 22 anys, parlo francès perfecte pq he estudiat al Liceu francès i anglès de nivell alt..

Mercès !!!!!!!!!
pis 3 habitacions plateau-montroyal
2010-09-07 (17/21) - Pujat per emma garau - Comparteix

Hola,

si algú està buscant casa jo marxo d'un pis que està molt bé.

El pis es troba entre gilford i snt Hubert, la zona és plateu-montroyal, a un minut del metro laurier, i teniu snt Denis y montroyal al costat, la zona és perfecte i el pis té 3 dormitoris, un balcó i una terrassa coberta. El preu és de 1.227 $ que si compartiu 3 persones surt molt bé de preu per la zona on està.

El pis està ja disponible, si algú està interessat em pot escriure al meu correu: emma_g_c@hotmail.com

Moltes gràcies!

Venem secadora i rentadora
2010-08-22 (18/21) - Pujat per maria - Comparteix

Hola,

Estem a punt de marxar de Montreal i, entre d'altres coses, volem vendre la nostra rentadora i secadora, així que si algú en necessita o sap d'algú que en necesiti, ja ens ho direu.

Aquí trobareu els detalls:

http://montreal.en.craigslist.ca/app/191 2113543.html

Gràcies

maria

mariadelmas@gmail.com

Més info a montreal.en.craigslist.ca
Estudi a Plateau-Mont Royal
2009-12-22 (19/21) - Pujat per Anna Joan Casademont - Comparteix

Hola!

Hi ha un estudi disponible al centre de Plateau Mont Royal (metro Mont Royal).
Tot inclòs, internet, llençols, tovalloles, estris de cuina, etc. Internet, cable, telèfon.
Moblat IKEA. Molt lluminós, ideal per a una persona, tot i que permet tenir-hi convidats perquè hi ha també un sofà llit. La veritat és que jo hi he estat molt bé.
Rentadora i secadora a l'edifici.
Veïns molt tranquils
795$ al mes
Disponible a partir de gener
Si hi esteu interessats, podeu escriure'm a annamjc@yahoo.es
Apartament lliure el mes de maig
2008-04-10 (20/21) - Pujat per maria - Comparteix

Hola!

El nostre apartament estarà lliure el mes de maig i no ens faria res subllogar-lo. És un 3 i 1/2, amb rentadora al mateix apartament i molt ben situat (Sherbrooke amb St,Denis). Així que si us interessa o sabeu d'algú que busqui allotjament per aquestes dates, podeu contestar aquest email o trucar al (514) 3138286.

Gràcies,

maria
Paginació: 12
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[31] http://montreal.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.222.67.251 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis